Головна Новини Зірки персона Надя Дорофєєва опублікувала відверте фото з відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Надя Дорофєєва опублікувала відверте фото з відпочинку

Дорофєєва весело проводить час в Домінікані

16 січня 2020, 18:05 comments5026
Поділіться публікацією:
Надя Дорофєєва опублікувала відверте фото з відпочинку

29-річна українська співачка, учасниця популярної групи "Время и Стекло" зараз разом зі своїм чоловіком насолоджується відпочинком в Домінікані. Зірка радує підписників яскравими і сексуальними кадрами на своїй сторінці в Instagram.

Спочатку співачка похвалилася своїми купальниками, в яких ніжитися на пляжі, а пару годин тому опублікувала відверте фото в одних купальних трусах, кепці та окулярах. Груди артистка оголила, але прикрила книгою. Свій пост Надя підписала так: "НІ СИ. Джен Сінсеро. Будь упевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед".

JDvvVbHIZt1yRkEIFs19CPi0n.png

Такий кадр викликав ажіотаж у мережі, шанувальники Дорофєєвої не стали скупитися на лайки і захоплені коментарі. Не втримався від слів і продюсер групи "Время и Стекло", Потап, який написав під фотографією Наді іронічний коментар.

GKJZR8n4NdfKD4lMQmrDA5tJSLIU9JTBLK7Kiwan.jpeg

Нагадаємо, що в грудні 2019 році група "Время и Стекло" відзначала своє 9-річчя і з такої нагоди, співачка Надія Дорофєєва поділилася архівними знімками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Надя Дорофєєва вперше потрапила в список найсексуальніших жінок Росії за 2019 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!