Селін Діон дізналася про смерть матері напередодні виступу

Терезі Діон було 92 роки

Померла мама всесвітньовідомої канадської поп-співачки Селін Діон. Відомо, що Тереза Діон померла від важкої хвороби на 92-му році життя. За даними таблоїду Daily Mail, співачка дізналася про смерть родички перед одним зі своїх концертів. Однак, Селін не стала скасовувати виступ в Майамі, присвятивши його своїй матері.

Так, зі сцени співачка звернулася до своїх прихильників з наступними словами: "Вам вже відомо, що сьогодні не стало моєї мами. Але ми всі, її сім'я, в порядку. Я знаю, що вона хотіла, щоб сьогодні ввечері я була найкращою версією себе. І я також знаю, що вона хотіла, щоб всі ви провели найкращий час у своєму житті".

Відомо, що за кілька днів до смерті жінки у Селен відбулася серйозна розмова з лікарем Терези Діон. Тоді співачка дізналася про те, що її мамі залишилося недовго. Як зізналася сама 51-річна музикантка, напередодні вона разом з братами і сестрами відвідувала матір і встигла попрощатися з нею.

Варто відзначити, що мати 14 дітей, телеведуча та громадський діяч, Тереза Діон протягом багатьох років боролася з важким захворюванням. До речі, Тереза часто відвідувала концерти дочки, а також з'являлася з нею на червоних доріжках.

з'явилася інформація про те, що відома 74-річна актриса, Ніна Русланова потрапила в лікарню.