Головна Новини Зірки персона Селін Діон дізналася про смерть матері напередодні виступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Селін Діон дізналася про смерть матері напередодні виступу

Терезі Діон було 92 роки

19 січня 2020, 18:45 comments4220
Поділіться публікацією:
Селін Діон дізналася про смерть матері напередодні виступу

Померла мама всесвітньовідомої канадської поп-співачки Селін Діон. Відомо, що Тереза Діон померла від важкої хвороби на 92-му році життя. За даними таблоїду Daily Mail, співачка дізналася про смерть родички перед одним зі своїх концертів. Однак, Селін не стала скасовувати виступ в Майамі, присвятивши його своїй матері.

Так, зі сцени співачка звернулася до своїх прихильників з наступними словами: "Вам вже відомо, що сьогодні не стало моєї мами. Але ми всі, її сім'я, в порядку. Я знаю, що вона хотіла, щоб сьогодні ввечері я була найкращою версією себе. І я також знаю, що вона хотіла, щоб всі ви провели найкращий час у своєму житті".

Відомо, що за кілька днів до смерті жінки у Селен відбулася серйозна розмова з лікарем Терези Діон. Тоді співачка дізналася про те, що її мамі залишилося недовго. Як зізналася сама 51-річна музикантка, напередодні вона разом з братами і сестрами відвідувала матір і встигла попрощатися з нею.

Варто відзначити, що мати 14 дітей, телеведуча та громадський діяч, Тереза Діон протягом багатьох років боролася з важким захворюванням. До речі, Тереза часто відвідувала концерти дочки, а також з'являлася з нею на червоних доріжках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 19 січня в російських інтернет-виданнях з'явилася інформація про те, що відома 74-річна актриса, Ніна Русланова потрапила в лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!