Головна Новини Зірки персона Пенелопа Крус розкрила секрет своєї стрункої фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенелопа Крус розкрила секрет своєї стрункої фігури

Пенелопа виглядає дуже свіжо і молодо

20 січня 2020, 15:50 comments3617
Поділіться публікацією:
Пенелопа Крус розкрила секрет своєї стрункої фігури

45-річна іспанська актриса і модель, зірка фільмів "Бандитки" і "Ескобар" Пенелопа Крус розповіла, як стежить за своєю фігурою і здоров'ям.

Знаменитість зізналася, що велику увагу приділяє догляду за своїм тілом, тому не вдається до допомоги пластичних хірургів, адже старанна робота над собою приносить свої результати. В першу чергу, актриса дотримується правильного раціону харчування, тому збагачує його свіжими фруктами, овочами, морепродуктами, уникаючи шкідливої їжі.

Крім того, зірка "Бандиток" користується тільки натуральною косметикою і не лінуватися самостійно готувати маски для обличчя на основі натуральних продуктів, багатих цінними вітамінами та речовинами. Незважаючи на свою зайнятість, актриса також знаходить час для фізичних вправ, зокрема гарячої йоги (комплекс вправ в нагрітому до певної температури приміщенні – прим. авт.). Пенелопа каже, що такі заняття сприятливо впливають на шкіру тіла, роблячи її більш пружною і підтягнутою.

Нагадаємо, що Пенелопа Крус є офіційною моделлю французької компанії L'oreal і просуває такі продукти, як фарбу для волосся і туш.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка "Іншого світу" Кейт Бекінсейл розкрила секрети ідеальної фігури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!