Мадонна скасувала концерт за 45 хвилин до його початку

Це вже восьмий концерт в рамках світового туру, який відмінили

61-річна "Королева поп-музики Мадонна засмутила своїх прихильників в Лісабоні, де повинен був відбутися її концерт. На своїй сторінці в Instagram зірка написала, що не зможе виступити.

Відомо, що зараз Мадонна перебуває у світовому турне під назвою "Madame X", але через проблеми зі здоров'ям її концерти стали все частіше скасовуватися. Так, у Лісабоні за 45 хвилин до початку виступу фанатам повідомили, що зірка не з'явиться на сцені. На сторінці в соціальній мережі "королева поп-музики" написала, що прислухалася до свого тіла і їй потрібен був відпочинок. Вона висловила свій жаль з приводу скасування концерту, але обіцяла виступити в столиці Португалії трохи пізніше.


Нагадаємо, що це вже восьмий концерт, який співачка скасовує. Раніше Мадонна говорила про те, що змушена взяти перерву у виступах через "нестерпний біль".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Мадонна закрутила роман з 25-річним танцюристом свого шоу-балету. Пара не приховує своїх почуттів, а молодий чоловік навіть познайомив співачку зі своїми батьками.