Головна Новини Зірки персона Модель plus-size Ешлі Грем вперше стала матір'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель plus-size Ешлі Грем вперше стала матір'ю

Ешлі написала, що її життя змінилося на краще

21 січня 2020, 13:50 comments2162
Поділіться публікацією:
Модель plus-size Ешлі Грем вперше стала матір'ю

32-річна популярна модель plus-size Ешлі Грем повідомила своїм підписникам радісну новину — у неї народився первісток. Про це зірка написала на своєму акаунті в Instagram.

Відомо, що малюк з'явився на світ в минулу суботу, 18 січня, але знаменитість вирішила поділитися своїм щастям з оточуючими тільки зараз. Ешлі подякувала всім за підтримку і любов і зізналася, що тепер її життя змінилася в кращу сторону. Ім'я свого первістка зіркові батьки поки тримають в секреті.

Нагадаємо, що новина про цікаве положення Грем з'явилася в серпні минулого року, модель сама натякнула підписникам що в їхній родині очікується поповнення. А незадовго до пологів на телешоу зізналася, що незабаром стане мамою хлопчика.

picture

До речі, зі своїм чоловіком Джастіном Ервіном, який працює кінопродюсером, зірка познайомилася в 2009 році, а через рік стосунків пара зіграла весілля.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в кінці грудня минулого року вперше стала мамою українська артистка Наталка Карпа, у неї народилася дівчинка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!