Головна Новини Зірки персона 52-річна Памела Андерсон в п'ятий раз вийшла заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

52-річна Памела Андерсон в п'ятий раз вийшла заміж

Для її обранця це також п'ятий шлюб

22 січня 2020, 10:10 comments4324
Поділіться публікацією:
52-річна Памела Андерсон в п'ятий раз вийшла заміж

Популярна американська актриса і модель Памела Андерсон в п'ятий раз пішла під вінець. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

52-річна знаменитість зв'язала себе узами шлюбу з 74-річним кінопродюсером Джоном Пітерсом, з яким зустрічалася 30 років тому. Виявилося, що нещодавно пара возз'єднала свої відносини і вирішила більше не розлучатися. Для Памели, як і для її нового чоловіка цей шлюб став п'ятим.

Інсайдер повідомляє, що весільне торжество відбулося в Малібу. Продюсер зазначив, що після зустрічі з моделлю не зміг знайти особисте щастя, адже завжди хотів бути саме з нею. Пітерсон зізнався, що Памела надихає його, а він в свою чергу, оберігає й захищає її.

Свій п'ятий шлюб прокоментувала і актриса, зазначивши, що тепер вона щаслива жінка. Андерсон заявила, що Джон завжди був поруч з нею і підтримував її у будь-якій ситуації.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Рятувальники Малібу" в 1995 році вийшла заміж за музиканта Томмі Лі, з яким прожила разом всього три роки. У пари народилося двоє синів – Брендон і Ділан. У 2006 році Памела знову пішла під вінець з рок-музикантом Кід Роком, але закохані розлучилися через рік. Третім обранцем зірки став продюсер Рік Саломон, пара прожила рік разом, потім розлучилася і через пару років знову офіційно зійшлася, але ненадовго. А в 2018 році четвертим обранцем зірки став футболіст Аділь Рамі, з яким Андерсон розлучилася через два роки відносин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що 51-річна Кайлі Міноуг вперше виходить заміж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!