Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор показав, що сталося з його фермою в Австралії
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор показав, що сталося з його фермою в Австралії

Актор показав два вражаючих кадри

22 січня 2020, 10:50 comments3776
Поділіться публікацією:
Голлівудський актор показав, що сталося з його фермою в Австралії

Австралійський актор, зірка фільмів "Гладіатор" і "Робін Гуд" Рассел Кроу показав дві фотографії, які були зроблені на його фермі в Австралії. На своїй сторінці у Twitter знаменитість показав, що сталося з його садибою через 10 тижнів після пожежі.

Відомо, що у вересні минулого року, на Австралію обрушилися масштабні пожежі, які призвели до катастрофічних наслідків. У вогнищі постраждали не тільки ліси і тварини, але й люди і їх майно. Руйнівна стихія не обійшла стороною і ферму голлівудського актора, на першому фото видно, що його поле було повністю випалене. А на другому фото Рассел Кроу продемонстрував, як через 10 тижнів після пожежі природа відновлюється. Різниця вражає, адже після вихідних, на яких пройшли зливи, на полі щосили зазеленіла трава.

До речі, в середині січня в Австралії почалися сильні дощі, які призвели до повеней і обвалів, але лісові пожежі вдалося загасити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка фільмів "Тор" і "Месники" Кріс Хемсфорт пожертвував на боротьбу з австралійськими пожежами один мільйон доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!