Головна Новини Зірки персона Леонардо Ді Капріо дав дивне прізвисько Бреду Пітту
commentss НОВИНИ Всі новини

Леонардо Ді Капріо дав дивне прізвисько Бреду Пітту

Актор зізнався, що це незручне прізвисько, але він уже звик

22 січня 2020, 15:00 comments2523
Поділіться публікацією:
Леонардо Ді Капріо дав дивне прізвисько Бреду Пітту

Після спільної роботи над кінострічкою "Одного разу...в Голлівуді" Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо стали близькими друзями. А на недавній церемонії SAG Awards-2020 з'ясувалося, що голлівудські зірки дали один одному прізвиська. Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

За свою роль у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу...в Голлівуді" Бред Пітт вже отримав кілька престижних кінонагород, на відміну від свого колеги по цеху Ді Капріо. Але це ніяк не позначилося на дружніх стосунках знаменитостей. Нещодавно Пітт зізнався журналістам, що його зірковий друг придумав для нього прізвисько, яке "збиває з пантелику".

"Він називає мене "коханцем". Це трохи збиває з пантелику, але я як-небудь з цим змирюся", — жартівливо відповів Бред Пітт.

Також актор подякував Ді Капріо за його підтримку і назвав його неперевершеним актором. До речі, сам Пітт називає свого колегу по ініціалах — LDC.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудський актор Леонардо Ді Капріо врятував туриста, який провів у морі 11 годин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!