Головна Новини Зірки персона У мами Тейлор Свіфт виявили рак мозку
commentss НОВИНИ Всі новини

У мами Тейлор Свіфт виявили рак мозку

Тейлор Свіфт змінила свій гастрольний графік через хворобу мами

22 січня 2020, 21:30 comments2034
Поділіться публікацією:
У мами Тейлор Свіфт виявили рак мозку

Одна з провідних сучасних музичних виконавців Тейлор Свіфт відверто розповіла про те, що її сім'я переживає важкі часи. Так, у мами 30-річної співачки Андреа Свіфт, яка багато років бореться з раком грудей, виявили пухлину мозку. Про це повідомляє видання Variety.

"Моя мама — це моя керівна сила. Не існує такої теми, яку ми не можемо обговорити, вона мій головний порадник. І тому мені дуже складно говорити про її стан здоров'я. Все серйозно", – з трепетом зазначила Тейлор.

Американська співачка поділилася, що її мама проходила курс лікування від минулої хвороби, як раптом лікарі виявили ще й пухлину головного мозку. Зі слів Тейлор, у 62-річної Андреа з'явилися нові симптоми, які зовсім не схожі на те, що вона колись переживала.

"Ми, родина, завжди поруч з нею і переживаємо разом все те, що відбувається. Але варто зізнатися, це дуже складно для всіх. Ми не знаємо що буде далі", — розповіла Свіфт.

Варто відзначити, що співачка хоче більше часу приділяти мамі і боротьбі з недугом, тому їй довелося змінити свій гастрольний графік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Селін Діон дізналася про смерть матері напередодні виступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!