Головна Новини Зірки персона Тімберлейк і його дружина звернулися до сімейного психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Тімберлейк і його дружина звернулися до сімейного психолога

Тімберлейк перебуває у шлюбі вже сім років

23 січня 2020, 17:00 comments2346
Поділіться публікацією:
Тімберлейк і його дружина звернулися до сімейного психолога

Популярний співак Джастін Тімберлейк разом зі своєю дружиною Джесікою Біл вирішили попрацювати над сімейним життям і звернулися за допомогою до фахівця. Про це повідомляє видання Us Weekly.

Шлюб 38-річного Джастіна та 37-річної Джессіки в Голлівуді називають одним з найміцніших, адже знаменитості разом вже сім років. Але після скандальних фото з бару, де співак тримає за руку свою колегу Алішу Вейнрайт, відносини подружжя зіпсувалися. У мережі вмить поширилися чутки про те, що Джастін зрадив дружині і їх пара опинилася в центрі скандалу.

Артист зізнався, що в той вечір був п'яний і вибачився перед своєю коханою за цю неприємну ситуацію. Тімберлейк запевняє, що між ним і його колегою ніколи не було ніяких любовних відносин. Джессіка повірила чоловікові, але вирішила звернутися до сімейного психолога, щоб він допоміг їм правильно вибудовувати свій шлюб.

Інсайдер повідомляє, що Джастін дуже намагається повернути довіру своєї дружини і всіляко проявляє свою любов та бажання працювати над їх відносинами. Зараз пара проходить сеанси психотерапії і сподівається, що їх сімейне життя стане тільки краще.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як дружина Тімберлейка відреагувала на чутки про його зраду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!