Головна Новини Зірки персона Ім'я Меган Маркл перетворили на дієслово: що значить «меганмарклити»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ім'я Меган Маркл перетворили на дієслово: що значить «меганмарклити»

Слово "меганмарклити" можна доречно застосувати й на роботі, й в стосунках

28 січня 2020, 10:00 comments2449
Поділіться публікацією:
Ім'я Меган Маркл перетворили на дієслово: що значить «меганмарклити»

Рішення принца Гаррі та його дружини Меган Маркл частково відмовитися від королівського статусу отримало потужний відгук у суспільства. Так, люди навіть придумали нове слово – "меганмарклити". Про це повідомляє The Guardian.

Як написав користувач Twitter під ніком Ryan Carter неологізм "to Meghan Markle" означає наступне: "цінувати себе і своє психічне здоров'я так, щоб вийти з кімнати, ситуації чи оточення, де тебе справжнього не приймають або не хочуть бачити".

picture

Видання пише, що це слово застосовується в ситуаціях, коли ви можете зберегти своє душевне благополуччя, рятуючись від середовища, де вас не цінують. Журналістка Попі Нур дала кілька ситуативних прикладів застосування дієслова "меганмарклити". Так, на побаченнях, слово символізує "оду самоповаги, проповідь про те, що потрібно володіти своїми кордонами, особливо, коли це пов'язано з алкоголем". От якщо ви після побачення ляжете рано спати і не станете писати екс-коханим – то ви "меганмарклите". А в стосунках це дієслово доречне, наприклад, коли ви не даєте колишнім маніпулювати собою або ж ігноруєте їхні спроби зачепити ваші почуття. "Меганмарклити" можна і на роботі: у разі звільнення через те, що вас не цінують як співробітника.

Раніше "Коментарі" писали, що The Economist порівняв принца Гаррі й Меган з Карлом Марксом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!