Головна Новини Зірки персона «Повинні повернути 5 млн фунтів стерлінгів за весілля»: принц Гаррі та Меган Маркл втрапили у новий скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

«Повинні повернути 5 млн фунтів стерлінгів за весілля»: принц Гаррі та Меган Маркл втрапили у новий скандал

Платники податків оголосили про мільйонний борг принца Гаррі й Меган Маркл, які вирішили скласти королівські повноваження

28 січня 2020, 15:51 comments7384
Поділіться публікацією:
«Повинні повернути 5 млн фунтів стерлінгів за весілля»: принц Гаррі та Меган Маркл втрапили у новий скандал

Британські платники податків зажадали від принца Гаррі та Меган Маркл, які нещодавно склали королівські повноваження, повернути 5 млн фунтів стерлінгів (близько 6,5 млн доларів). Про це повідомляє The Independent.

Так, активісти заявили, що пара повинна повернути в держскарбницю гроші, витрачені на весілля у Віндзорському замку, й кошти, які пішли на реконструкцію сімейного котеджу Frogmore.

"Через 18 місяців вони тікають і відмовляються від усіх обов'язків. Я думаю, що ми повинні повернути мільйони, і вони повинні припинити витрачати наші гроші якомога швидше", — заявив генеральний директор ініціативної групи "Республіка" Грем Сміт.

Зокрема, повідомляється, що поки пара проживає на канадському острові Вікторія, то їхню охорону оплачують з держбюджету Канади. Жителі виступили проти цього, а петиція із зверненням до влади Канади не виділяти будь-яке фінансування цій родині набрала вже більше 100 тис підписів.

Раніше "Коментарі" писали, що ім'я Меган Маркл перетворили на дієслово. Так, "меганмарклити" — значить зберегти своє душевне благополуччя, рятуючись від середовища, де вас не цінують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!