Головна Новини Зірки персона Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла про зради чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла про зради чоловіка

Виявилося, що Володимир пішов до іншої жінки

29 січня 2020, 14:00 comments4559
Поділіться публікацією:








Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла про зради чоловіка

У жовтні 2019 року мережу сколихнула новина про розлучення шоумена Володимира Остапчука з дружиною Оленою Войченко, які прожили у шлюбі 12 років. Ведучий довго приховував справжню причину розлучення, тому всі крапки над "і" вирішила розставити його дружина Олена. Про це вона розповіла в програмі "Кава з перцем".

Особисте життя пари під час шлюборозлучного процесу перебуває під пильною увагою і камер і шанувальників, тому екс-подружжя намагалося  не посвячувати громадськість в сімейні проблеми. Володимир Остапчук зазначив лише, що з дружиною не сварився і їх завжди будуть пов'язувати теплі та приємні спогади.

Однак, Олена все-таки вирішила розповісти, коли їх сімейне життя дало тріщину і що послужило причиною розлучення, незважаючи на 12-річний шлюб та двоє маленьких дітей. Екс-дружина шоуменна зізналася, що чоловік їй регулярно зраджував. Після того, як він став ведучим "Євробачення — 2017" до нього прийшла слава, популярність і увага як чоловіків, так і жінок.

Войченко зазначила, що про своє захоплення іншою жінкою Володимир сказав їй особисто. Він просто зізнався, що хоче змінити кардинально своє життя і йде до іншого людині. Щоправда, це тривало не довго, так як незабаром Остапчук знову повернувся в сім'ю, і Олена його пробачила. Але шоумен продовжувати спілкуватися в мережі з дівчатами і результати цього спілкування дружина бачила у нього в мобільному телефоні.

Колишня дружина ведучого сказала, що, коли у чоловіка з'явилася постійна коханка, вона не захотіла більше цього терпіти і попросила його піти.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як Володимир Остапчук прокоментував своє розлучення з дружиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!