Головна Новини Зірки персона Популярна співачка готується втретє стати мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна співачка готується втретє стати мамою

Співачка щаслива в шлюбі вже чотири роки

30 січня 2020, 17:30 comments2000
Поділіться публікацією:
Популярна співачка готується втретє стати мамою

34-річна популярна співачка Ciara поділилася з шанувальниками радісною новиною – вона готується стати мамою втретє. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото з округленим животиком.

На сонячній фотографії артистка позує в купальнику на вершині скелі і судячи за зазначеним місцезнаходженням, зараз вона з чоловіком відпочиває на островах в Атлантичному океані. Свій кадр співачка підписала коротко: "Номер 3", але за чотири години її пост зумів зібрати майже мільйон лайків і масу захоплених коментарів шанувальників.

Відомо, що в липні 2016 року Ciara вийшла заміж за квотербека Рассела Вілсона, а через рік після весілля народила йому дочку Сієнну. Також співачка виховує сина Захіра від попередніх стосунків з репером Фьючером.

Безымянный.png

Нагадаємо, що нещодавно зірка фільмів "Стажер" і "Диявол носить Prada" Енн Хетеуей вдруге стала мамою, у знаменитості народився син.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудська актриса Камерон Діаз у 47-річному віці народила первістка – доньку Реддікс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!