На примирення Пітта і Еністон вплинула їх зіркова подруга, - ЗМІ

Примирення акторів відбулося наприкінці 2019 року

Чутки про возз'єднання Бреда Пітта і Дженніфер Еністон набирають обертів, особливо після кінопремії SAG Awards-2020, на якій зірки продемонстрували свої теплі почуття один до одного. Екс-подружжя відновило спілкування лише в кінці 2019 року і кажуть, що тут не обійшлося без третьої людини. Про це повідомляє видання The Sun.

Інсайдер стверджує, що на примирення голлівудських акторів вплинула зірка "Друзів" Кортні Кокс, яка багато років тісно дружить з Еністон і переживає з приводу її особистого життя. Одного разу вона випадково зустріла Бреда Пітта на благодійному вечорі, і він поцікавився справами Еністон. Після тривалої бесіди і приємних спогадів, Кортні дала Пітту новий номер Дженніфер і сказала, що вона не буде проти з ним поговорити.

Відомо, що секс-символ Голлівуду вибачився перед колишньою дружиною за те, що пішов до іншої жінки і за помилки, які робив під час їх шлюбу. Такий вчинок підштовхнув зірок на новий етап відносин і з часом вони стали близько спілкуватися.

Інсайдер каже, що Кортні Кокс дуже зраділа, коли побачила в мережі фотографії теплої зустрічі Пітта і Еністон на SAG Awards-2020. Вона вважає, що її подруга ніколи не переставала любити Пітта і готова забути всі образи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Анджеліна Джолі байдуже поставилася до того, що її екс-чоловік дружить з колишньою коханою.