Головна Новини Зірки персона У Каліфорнії пара з допомогою газонокосарки і GPS створила гігантський портрет Кобі Брайанта на траві (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії пара з допомогою газонокосарки і GPS створила гігантський портрет Кобі Брайанта на траві (фото, відео)

У мережі з'явилися фото і відео портрета загиблого баскетболісти Кобі Брайанта на траві, який можна побачити тільки з неба

31 січня 2020, 12:23 comments2500
Поділіться публікацією:








У Каліфорнії пара з допомогою газонокосарки і GPS створила гігантський портрет Кобі Брайанта на траві (фото, відео)

Каліфорнійська пара Келлі Пірсон і Піт Девіс створили в знак пам'яті баскетболіста Кобі Брайанта гігантський портрет на траві, побачити який можна тільки з неба. Про це повідомляє CNN.


Так, за допомогою технології Turfprinter пара створила зображення Брайанта заввишки 115 футів (близько 35 м) і шириною 92 фути (близько 28 м) на трав'яному газоні в парку Плезантона. Спочатку Пірсон створив чорно-біле зображення спортсмена, використовуючи кілька картинок. Зображення було завантажено в машину типу газонокосарки, яку Девіс переміщував полем. За словами Девіса, за допомогою GPS і цифрової обробки машина випускає повітря, щоб м'яко зігнути траву в потрібну сторону, створюючи темний і світлий контраст.

"Ця трагедія стала величезною несподіванкою. Він був дивовижною людиною, чудовим сім'янином і прекрасним спортсменом, — сказала Пірсон, — На щастя, у нас є ця технологія, що дозволила нам принести таку данину".

Портрет протримається близько двох днів, перш ніж трава повернеться в своє нормальне положення. Але пара сподівається, що такий спосіб вшанувати пам'ять спортсмена буде мати більш тривалий ефект для суспільства.

picture

Раніше "Коментарі" писали, що 41-річна легенда баскетболу, його 13-річна дочка і ще сім осіб загинули в неділю вранці в Південній Каліфорнії в внаслідок аварії вертольота. Пізніше стало відомо, що американський мультсеріал в 2017 році передбачив загибель Кобі Брайанта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!