Головна Новини Зірки персона Співачка Анна Сєдокова показала свого нового бойфренда
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Анна Сєдокова показала свого нового бойфренда

Чутки про роман Седокової з баскетболістом ходили давно

31 січня 2020, 17:30 comments2383
Поділіться публікацією:
Співачка Анна Сєдокова показала свого нового бойфренда

Українська співачка, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова показала світу свого нового коханого і публічно зізналася йому в почуттях. Фотографію з бойфрендом зірка опублікувала на своєму акаунті в Instagram.

Приватне життя співачки завжди викликало підвищений інтерес, ще у вересні 2019 року в мережі ходили чутки, що Анна зустрічається з латвійським баскетболістом Янісом Тіммі, але пара не підтверджувала свій роман, до недавнього часу. Тепер артистка вирішила поділитися з фанатами позитивними змінами на особистому фронті і показала ніжний знімок з баскетболістом.

Седокова написала, що "любить хлопця на фото", зазначивши, що він її найулюбленіший гравець в баскетбол. Пост співачки за добу зібрав понад 120 тисяч лайків, а шанувальники зірки побажали парі любові та щастя.

До речі, в минулому році баскетболіст Яніс Тіммі розлучився з дружиною, яка народила йому первістка. Багато хто вважає, що причиною розлучення стала саме Седокова, хоча сам спортсмен це спростовує.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська співачка Анна Сєдокова планує запустити авторське шоу про секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!