Головна Новини Зірки персона "Ніякого блюзнірства": Бред Пітт пожартував над головними повістками Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ніякого блюзнірства": Бред Пітт пожартував над головними повістками Великобританії

На врученні британської кінопремії BAFTA колега Пітта озвучила його жарти з приводу Brexit і голлівудських амбіцій Меган Маркл

3 лютого 2020, 21:55 comments2177
Поділіться публікацією:








"Ніякого блюзнірства": Бред Пітт пожартував над головними повістками Великобританії

Вчора, 2 лютого, в в королівському Альберт-холі пройшло вручення нагород "британського Оскара" — BAFTA — лауреатом якої за чоловічу роль другого плану у фільмі "Одного разу в Голлівуді" став відомий американський актор Бред Пітт. Оскільки сам він не зміг бути присутнім на фестивалі, статуетку за нього отримала колега по знімальному майданчику Марго Роббі.

Саме їй Пітт передав записку, яку Роббі зачитала перед британською аудиторією, викликавши сміх і оплески.

Так, Роббі озвучила жарт про Brexit — офіційний вихід Великобританії з Євросоюзу, який пройшов напередодні премії.

"Привіт, Британія! Чув, ти тепер вільна і самотня. Ласкаво просимо в шлюборозлучний процес", — передав секс-символ Голлівуду, торкнувшись, безсумнівно власної болісної теми.

Не упустив Бред Пітт випадку пожартувати над ще однією втратою королівства, а саме відмовою герцогів Сассекських від монаршого титулу, а також чутки про те, що Меган Маркл має намір підкорити Голлівуд.

"Пітт сказав, що назве цю статуетку Гаррі, вона поїде з ним в США. Це його слова, не мої!", — вказала зі сцени Марго Роббі.

Преса відзначає, що в цей момент в залі були присутні представники британської королівської сім'ї — принц Вільям і Кейт Міддлтон. Камери, звичайно ж, направили на них, тому всі учасники BAFTA могли побачити посмішки герцогів Кембриджських від особливого послання Бреда Пітта.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Бред Пітт після гучного розлучення з головною голлівудською красунею Анджеліною Джолі недовго побув у статусі завидного холостяка і папараці вже шепочуться про відновлення колишніх відносин з Дженніфер Еністон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!