Головна Новини Зірки персона Співачка МакЅим бере паузу у кар'єрі: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка МакЅим бере паузу у кар'єрі: відома причина

Менеджер співачки виступила з офіційною заявою

4 лютого 2020, 13:20 comments5682
Поділіться публікацією:
Співачка МакЅим бере паузу у кар'єрі: відома причина

Відома російська співачка МакЅим через погіршення здоров'я змушена тимчасово покинути сцену на невизначений термін. Про це повідомила менеджер Маргарита Соколова на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram.

Відомо, що після перенесеного ДТП у квітні 2019 року, артистка знаходиться не в кращій формі. І навіть через рік після аварії, їй потрібен час для відновлення здоров'я. Менеджер МакЅим написала, що у неї почалося загострення, але заглиблюватися в подробиці не стала. Відомо лише, що співачка залишила заняття творчістю на невизначений термін, і всі її заплановані на найближчий час концерти будуть скасовані.

Шанувальників просять з розумінням поставитися до ситуації і підтримати зірку в такий непростий період. Однак її реліз нової композиції відбудеться, фанатам пообіцяли, що незабаром вони його почують.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Дорогие друзья, коллеги, организаторы, все наши многочисленные фан-клубы, объединённые творчеством певицы MaкSим! На правах Генерального певицы хотела бы обратиться к вам от лица артистки и от себя лично с заявлением, которое для многих станет грустным и неожиданным. В связи с обострением проблем со здоровьем, связанных с травмами, полученными в аварии в 2019 году, и по настоятельным рекомендациям врачей, мы приняли решение об уходе МакSим в бессрочный отпуск на неопределенный срок, начиная с сегодняшнего дня. Мы приносим всем глубочайшие извинения за отмену предстоящих концертов и мероприятий. Со всеми организаторами вопрос будет решаться индивидуально. Просим прощения у всех наших зрителей, для которых концерты были такими долгожданными. Я прошу вас отнестись к сложившейся ситуации с большим пониманием и проявить уважение к артистке так, как вы всегда это делали. В качестве небольшого утешения добавлю, что релиз обещанного нового трека МакSим "Преданным" обязательно состоится, и вы услышите его в ближайшее время.

Публикация от Маргарита Соколова (@sokllovamargarita)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка МакЅим стала гостею премії "Золотий грамофон" і шокувала своїм зовнішнім виглядом. Шанувальники не залишили без уваги набряклість на її обличчі і труднощі в пересуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!