Головна Новини Зірки персона Селена Гомес запускає власний бренд косметики
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес запускає власний бренд косметики

Косметика надійде у продаж цього літа

5 лютого 2020, 14:30 comments2685
Поділіться публікацією:
Селена Гомес запускає власний бренд косметики

Популярна співачка і актриса Селена Гомес тільки в кінці 2019 року заявила про своє повернення на сцену, але вже встигла випустити новий альбом і оголосила про запуск власної лінії косметики. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Через два роки перерви в творчості, Селена повернулася до зіркового життя з новими силами, планами та ідеями. Співачка зізналася, що їй було не солодко, адже важкий розрив з Джастіном Бібером вплинув на її емоційний стан, а ще й червоний вовчак (аутоімунне захворювання, — ред. авт.) серйозно "підірвав" її здоров'я. Але пауза в кар'єрі пішла їй на користь, адже тепер Селена налаштована на плідну роботу.

Артистка повідомила, що вже цього літа в продаж надійде її власний бренд косметики під назвою "Rare Beauty". Його мета — показати людям, наскільки вони унікальні і як важливо відчувати внутрішню гармонію. Селена закликає прихильників не оцінювати себе за допомогою соціальних мереж і не наслідувати інших людей, а любити себе такими, якими ви є.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Селена Гомес на початку січня випустила новий студійний альбом "Rare", який очолив найпрестижніший музичний чат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!