Головна Новини Зірки персона Модель Емілі Ратажковскі поділилася секретами стрункої фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Емілі Ратажковскі поділилася секретами стрункої фігури

Досконале тіло моделі нікого не залишає байдужим

7 лютого 2020, 15:35 comments4271
Поділіться публікацією:
Модель Емілі Ратажковскі поділилася секретами стрункої фігури

28-річна зірка модельного бізнесу Емілі Ратажковскі поділилася секретами своєї ідеальної фігури. Про це повідомляє видання Cosmopolitan.

Знаменитість любить публікувати у своїй соціальній мережі Instagram фотографії в нижній білизні, демонструючи свої груди і плоский живіт. Багато дівчат мріють стати володарками такої ж фігури, тому Емілі поділилася кількома важливими порадами.

Модель зізналася, що вранці балує себе чимось солоденьким, тому після пробудження відає перевагу каві та круасанам. Вона намагається наситити організм вуглеводами вранці, щоб протягом дня обмежувати вживання "шкідливої" їжі.

Також Емілі намагається робити своїй раціон максимально корисним і правильно збалансованим. Зірка не заганяє себе в рамки жорстких дієт, і в цілому любить ситно поїсти. Модель може дозволити собі шматочок піци, але важливо, щоб основа була з тонкого тіста, а начинка з мінімальною кількістю жирів. Ще Емілі любить сік із селери і нежирний йогурт зі свіжими фруктами та ягодами.

Крім цього, знаменитість закликає збільшувати у своєму меню кількість білків, адже вони зміцнюють імунну систему і покращують обмін речовин. Також не варто забувати про водний баланс та регулярні фізичні вправи, зокрема піші прогулянки.

2.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Пенелопа Крус розкрила секрет своєї стрункої фігури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!