Головна Новини Зірки персона Джекі Чан пообіцяв щедру нагороду за вакцину проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Джекі Чан пообіцяв щедру нагороду за вакцину проти коронавірусу

Джекі Чан вирішив публічно заохотити медиків та вчених

10 лютого 2020, 12:25 comments2141
Поділіться публікацією:
Джекі Чан пообіцяв щедру нагороду за вакцину проти коронавірусу

Легендарний актор, зірка фільмів "Обладунки Бога" і "Година Пік" Джекі Чан стурбований тим, що коронавірус активно продовжує поширюватися світом і "підриває" здоров'я людей. Він закликав медиків і вчених швидше працювати над вакциною від хвороби, і пообіцяв її творцям щедру суму. Про це повідомляє видання The Straits Times.

Знаменитість вважає, що побороти смертельний вірус, який охопив територію Китаю і вже вийшов за межі країни, можна за допомогою високих технологій і науки. Джекі Чан закликав корпорації та дослідницькі центри прискорити роботу над тестуванням вакцини проти коронавірусу, щоб епідемія припинилася. Він обіцяє авторам ліків мільйон юанів (понад 3,5 млн гривень) і без сумнівів віддасть ці гроші, тільки би, його співвітчизники не вмирали від захворювання, а раділи життю.

Відомо, що на сьогоднішній день небезпечним вірусом заражені понад 37 тисяч осіб. В Україні випадки коронавірусу не підтверджувалися. Враховуючи те, що захворювання передається повітряно-крапельним шляхом, людей закликають стежити за особистою гігієною, уникати великого скупчення людей і при перших симптомах звертатися до лікаря.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що слідом за коронавірусом Китай накрив ще і пташиний грип.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!