Головна Новини Зірки персона Новонароджена дочка Мілли Йовович тяжко захворіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Новонароджена дочка Мілли Йовович тяжко захворіла

У дівчинки діагностували важкий випадок жовтяниці

11 лютого 2020, 13:30 comments4044
Поділіться публікацією:
Новонароджена дочка Мілли Йовович тяжко захворіла

Відома актриса, зірка фільмів "П'ятий елемент" і "Оселя зла" Мілла Йовович поділилася з шанувальниками неприємною новиною — вона разом з новонародженою дочкою потрапила в лікарню. Про це зірка написала на своєму акаунті в Instagram.

Актриса зізналася, що у дівчинки діагностували жовтяницю (захворювання, що викликає погіршення функції печінки — ред. авт.). У більшості новонароджених дітей часто спостерігається фізіологічна жовтяниця і вона не небезпечна для здоров'я, але у дівчинки зафіксували важкий випадок. Мілла разом з дочкою Ошин зараз знаходяться в лікарні і чекає результатів обстеження.

Зірка "П'ятого елемента" розповіла, що дочці необхідно посилене харчування, а враховуючи те, що під час годування груддю вона дуже швидко засинає, її потім доводиться догодовувати зцідженим молоком.

Нагадаємо, що Мілла Йовович народила дочку 2 лютого цього року і поділилася своїм щастям з підписниками у соціальній мережі. Актриса не стала приховувати малюка і публікувала в Instagram сімейні фотографії з новонародженою дочкою.

До речі, знаменитість дуже переживала за стан здоров'я дівчинки, тому що до цього у неї стався викидень, і актриса дуже боялася повторення ситуації.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що за час третьої вагітності Мілла Йовович поправилася на 22 кілограми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!