Головна Новини Зірки персона Співачка Джамала стане мамою вдруге
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Джамала стане мамою вдруге

Джамала поділилася радісною новиною з підписниками

12 лютого 2020, 13:10 comments2649
Поділіться публікацією:
Співачка Джамала стане мамою вдруге

36-річна українська співачка Джамала здивувала підписників приємним сюрпризом — вона стане мамою вдруге. Про це зірка написала на своєму акаунті в Instagram.

Співачка опублікувала яскравий сімейний знімок на пляжі, де стоїть в обнімку зі своїм чоловіком і сином. На фотографії можна помітити кругленький животик знаменитості. Джамала дуже зворушливо підписала фотографію, зазначивши, що "це диво, дароване Всевишнім".

До речі, за пару годин пост зірки зібрав понад 33 тисяч лайків, а шанувальники співачки вітають її з радісною подією і бажають її родині щастя та здоров'я.

pne-6bu8ZS5U_LG90RRLASh91.png

Нагадаємо, що в 2016 році Джамала вперше розповіла про свого коханого Сеїт-Бекіра Сулейманова, за якого через рік вийшла заміж. А в 2018 році подарувала коханому первістка — сина Еміра Рахмана.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на День святого Миколая співачка Джамала випустила дві своїх авторських колискових, одна версія написана для хлопчиків, а інша — для дівчаток. Артистка зізналася, що написала їх, коли була вагітна, це був її подарунок новонародженому синові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!