Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «Гра престолів» чекає первістка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Гра престолів» чекає первістка

Сама зірка не поспішає публічно заявляти про своє становище

13 лютого 2020, 14:45 comments1944
Поділіться публікацією:
Зірка серіалу «Гра престолів» чекає первістка

23-річна актриса Софі Тернет, яка отримала велику популярність і визнання критиків завдяки ролі Санса Старк в серіалі "Гра престолів", готується вперше стати матір'ю. Про це повідомляє видання Just Jared.

Останнім часом в мережі ходить безліч чуток про те, що співачка вагітна, але ні актриса, ні її чоловік Джонас ніяк цю інформацію не коментують. На світські заходи Софі приходить в вбраннях, які приховують її фігуру, та і для повсякденних прогулянок зірка "Гри престолів" вибирає широкий одяг, під яким складно розгледіти живіт.

Інсайдер повідомляє, що зіркова пара поділилася новиною про поповнення в родині тільки з родичами і близькими, які за них дуже раді і з нетерпінням чекають появи на світ первістка.

Нагадаємо, що Софі Тернет в травні минулого року вийшла заміж за американського музиканта і актора Джо Джонаса, з яким зустрічалася три роки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська співачка Джамала розповіла своїм шанувальникам про те, що готується стати мамою вдруге.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!