Головна Новини Зірки персона Сальма Хайєк терміново покинула вечірку «Оскара» і поїхала в лікарню
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хайєк терміново покинула вечірку «Оскара» і поїхала в лікарню

Пізніше Сальма пояснила причину свого вчинку

13 лютого 2020, 15:35 comments2070
Поділіться публікацією:
Сальма Хайєк терміново покинула вечірку «Оскара» і поїхала в лікарню

Голлівудська зірка Сальма Хайек, як і багато інших світових знаменитостей, стала гостею вечірки з нагоди кінопремії "Оскар-2020". Але зірка не змогла надовго затриматися на світському вечорі, їй довелося терміново поїхати в одну з місцевих лікарень. На своєму акаунті в Instagram актриса пояснила, чому покинула вечірку.

Виявляється, що перед початком "оскарівського" афтепаті Сальмі повідомили, що її близька подруга і помічниця потрапила в дорожньо-транспортну пригоду і у неї перелом руки. Актриса відразу ж помчала в лікарню, де провела з подругою всю ніч і опублікувала в мережі спільні з нею фотографії. На знімках видно, що зірка навіть не заїжджала додому переодягнутися, а примчала в сукні, в якій була на "Оскарі".

До речі, знаменитість обрала для церемонії гарну блискучу сукню кольору морської хвилі, а свій образ доповнила масивними прикрасами і босоніжками на підборах.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Кіану Рівз відвідав премію "Оскар-2020" разом з мамою і викликав справжній фурор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!