Головна Новини Зірки персона Віра Брежнєва розкрила правду про стосунки з Меладзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Брежнєва розкрила правду про стосунки з Меладзе

Співачка запевняє, що відносини з чоловіком у неї збалансовані

13 лютого 2020, 17:15 comments3377
Поділіться публікацією:
Віра Брежнєва розкрила правду про стосунки з Меладзе

Популярна українська співачка Віра Брежнєва відверто розповіла про особисте життя після численних чуток про розлучення з чоловіком Костянтином Меладзе. Про це повідомляє видання Cosmopolitan.

Артистка наголосила, що в її сімейному житті все добре і поряд з нею сильний чоловік, який дозволяє їй іноді бути слабкою. Брежнєва зізналася, що Костянтин завжди її підтримує і при цьому захоплюється її самодостатністю. Співачка розповіла, що постійно перебуває на зв'язку зі своїм чоловіком і намагається не звертати уваги на плітки, які розходяться в мережі.

До речі, про розлучення Брежнєвої і Меладзе говорять давно, відомому продюсеру приписують нові романи, а Віра не бачить сенсу кожен раз спростовувати таку інформацію, тому воліє просто її ігнорувати. Її підписники в Instagram часто запитують, чому вона не публікує фотографії з чоловіком, відзначаючи, що вона його просто не любить. Але співачку лише забавляють подібні твердження, так як вона не вважає відкритість в мережі — показником кохання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віра Брежнєва відповіла на чутки про зради чоловіка за допомогою фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!