Головна Новини Зірки персона Нестаріюча Вікторія Бекхем поділилася секретами своєї оксамитової шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Нестаріюча Вікторія Бекхем поділилася секретами своєї оксамитової шкіри

Відома "ікона стилю" дотримується правильного харчування і користується органічною косметикою

13 лютого 2020, 21:50 comments3097
Поділіться публікацією:
Нестаріюча Вікторія Бекхем поділилася секретами своєї оксамитової шкіри

Всесвітньо визнана "ікона стилю" та дружина відомого футболіста Вікторія Бекхем у свої 45 років зуміла зберегти шкіру обличчя в ідеальному стані і поділилася зі своїми читачами своїми секретами.

Сама Вікторія запевняє, що вона не вдається до послуг пластичних хірургів, не робить ніяких омолоджуючих процедур, і що її досконала шкіра – результат правильного харчування. Втім, фахівці говорять про те, що модель лукавить, але при цьому будь-яке хірургічне втручання контролює з розумом і без фанатизму.

Світська левиця не має шкідливих звичок і схильності до алкоголю, в її раціоні завжди багато овочів і бобових, які вона поєднує з жирними сортами риби. Улюблена риба Вікторії — це лосось. Зате молочних продуктів, включаючи сир, тваринного походження дружина гравця футбольного клубу "Реал Мадрид" категорично не вживає.

Звичайно, у косметичці Вікторії Бекхем знаходяться тільки дорогі креми і сироватки, але найбільшу перевагу вона віддає бренду Augustinus Bader, який і рекламує в соціальних мережах. Зуть формули диво-продукту в тому, що вона допомагає шкірі самостійно виробляти нові клітини і тим самим відновлюватися. Вікторія якось розповіла, що любить використовувати крем після скрабу вранці і ввечері.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розвінчала найпопулярніші міфи про презервативи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!