Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «За що тебе люблю» оголосила про заручини
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «За що тебе люблю» оголосила про заручини

Дівчина показала підписникам обручку

17 лютого 2020, 12:50 comments2038
Поділіться публікацією:
Зірка серіалу «За що тебе люблю» оголосила про заручини

Американська актриса Аманда Байнс, відома по фільмах "Чого хоче дівчина", "Любов на острові" і серіалу "За що тебе люблю", зізналася, що скоро виходить заміж. Фотографію обручки зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Аманда була дуже популярною, в 2008 році вона вважалася однією з найталановитіших комедійних актрис. Але слава і гроші зіграли з нею злий жарт, адже в кінці 2000-х років знаменитість пристрастилася до алкоголю і наркотиків, що позначилося на її зовнішності. З тих пір актрису перестали запрошувати в кіно, та й сама Аманда стала уникати світських заходів і спілкування з шанувальниками. У 2019 року зірка пройшла курс лікування в реабілітаційній клініці.

Як виявилося, особисте життя Аманди склалося набагато краще, ніж її кар'єра. У своїй соціальній мережі знаменитість опублікувала фото зі своїм обранцем, а також показала обручку, зазначивши, що заручилася "з любов'ю всього свого життя".

Безымянный.png

Шанувальники зірки привітали її з такою радісною подією і були здивовані її зовнішніми змінами. Крім того, що Аманда стала брюнеткою, вона зробила собі тату на правій щоці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що дочка Білла Гейтса виходить заміж за єгиптянина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!