Головна Новини Зірки персона «Це неможливо приховати»: Каменських прокоментувала чутки про вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це неможливо приховати»: Каменських прокоментувала чутки про вагітність

Про вагітність Настю питають дуже часто

17 лютого 2020, 13:40 comments3570
Поділіться публікацією:








«Це неможливо приховати»: Каменських прокоментувала чутки про вагітність

Приватне життя співачки Насті Каменських та її чоловіка Потапа викликає великий інтерес, шанувальники все чекають, коли ж зіркова пара оголосить про поповнення в родині. Нещодавно Каменських прокоментувала свою вагітність і зізналася, чи зверталася до лікаря з цього питання. Про це зірка розповіла у програмі "Світське життя".

Співачка зазначила, що вагітність неможливо приховати від громадськості, адже рано чи пізно це стає явним. На даний момент Каменських не вагітна і поки не знає, коли це станеться. Своїм шанувальникам вона порадила лише чекати: "Рік, два, три, не знаю скільки", — наголосила зірка.

Відомо, що артистку постійно підозрюють у вагітності, придивляючись до її живота на фотографіях. Нещодавно в мережі з'явився знімок, де Настя стоїть з лікарем з Маямі, який консультує з питань планування вагітності. Однак, співачка заявила, що це всього лише знайомий.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Настя Каменських і її коханий Потап мріють стати батьками і працюють над цим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!