Головна Новини Зірки персона У зірки «Гаррі Поттера» виявили рак третьої стадії
commentss НОВИНИ Всі новини

У зірки «Гаррі Поттера» виявили рак третьої стадії

Актриса довгий час приховувала, що у неї рак

20 лютого 2020, 14:40 comments2159
Поділіться публікацією:
У зірки «Гаррі Поттера» виявили рак третьої стадії

У 69-річної зірки фільмів "Гаррі Поттер" і "Пригоди Паддінгтона" Джулі Уолтерс, діагностували страшну хворобу — рак кишечника. Про це повідомляє видання The Sun.

Актриса протягом 18 місяців приховувала інформацію про свій недуг від громадськості і лише нещодавно знайшла в собі сили, щоб зізнатися світу. Джулі зазначила, що не збирається здаватися і почала активну боротьбу проти раку, і в цьому їй допомагають близькі люди.

Зірка "Гаррі Поттера" розповіла, що звернулася в клініку і здала медичні аналізи, коли відчула біль у животі, часту печію та напади нудоти. А коли їй зателефонували з лікарні і повідомили результати аналізів, вона була шокована і думала, що лікарі просто допустили помилку.

Відомо, що актрисі вже зробили операцію, і вона пройшла кілька курсів хіміотерапії. Джулі впевнена, що змогла побороти захворювання і що рак більше не повернеться.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка серіалів "Зачаровані" і "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті бореться з раком четвертої стадії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!