Головна Новини Зірки персона Наречена Віктора Павліка показала відверту весільну сукню
commentss НОВИНИ Всі новини

Наречена Віктора Павліка показала відверту весільну сукню

Дівчина вже визначилася з «тією самою» сукнею

20 лютого 2020, 17:25 comments2636
Поділіться публікацією:
Наречена Віктора Павліка показала відверту весільну сукню

25-річна Катерина Репяхова веде активну підготовку до весілля зі своїм коханим — українським артистом Віктором Павліком. Дівчина опублікувала в соціальній мережі фотографію весільного плаття, чим заінтригувала підписників.

Катерина позує в мереживній весільній сукні з глибоким декольте. Знімок вона підписала: "Невже я наречена". Дівчина зазначила, що це всього лише один з варіантів суконь, які вона приміряла в пошуках "того самого". Молода наречена зізналася, що вже вибрала собі головне вбрання на весілля, але його показувати не збирається. Також, відповідаючи на запитання підписників, Катя відповіла, що вона вибрала дві сукні для своєї події.

dgAO0bTP1lsWMTa0VjNelamnV.png

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катерина Репяхова збираються одружитися влітку, але точну дату тримають у секреті. Для українського артистка цей шлюб буде четвертим за рахунком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що весілля Віктора Павлика та його коханої буде скромним, без гучного застілля і конкурсів. Свій день вони хочуть провести в колі тільки найближчих людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!