Головна Новини Зірки персона Хейлі Бібер пояснила, чому не поспішає стати мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер пояснила, чому не поспішає стати мамою

Хейлі зізналася, що два роки приймала протизаплідні

21 лютого 2020, 11:50 comments5291
Поділіться публікацією:
Хейлі Бібер пояснила, чому не поспішає стати мамою

Популярна модель Хейлі Бібер відверто розповіла, чому не поспішає народити дитину від відомого співака. Про це повідомляє видання People.

Особисте життя Хейлі і Джастіна завжди викликало інтерес шанувальників, особливо їх хвилює, коли ж зіркове сімейство обзаведеться потомством. У мережі ходило багато чуток про те, що дружина співака вже знаходиться в положенні, але Хейлі їх спростувала, зазначивши, що просто любить смачно поїсти.

У свіжому інтерв'ю виданню, знаменитість зізналася, що не поспішає стати мамою, тому що над їхніми стосунками з Джастіном ще потрібно працювати. Хейлі підкреслила, що вони вже обговорювали питання майбутнього поповнення у сім'ї, але всьому свій час.

Також модель зізналася, що протягом двох років приймала таблетки, які запобігають зачаттю, але вони завдали її здоров'ю великої шкоди, зокрема порушили гормональний фон. Дівчині довелося багато працювати над собою, щоб привести свій організм в норму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що канадський співак Джастін Бібер зізнався, чому боявся робити Хейлі пропозицію руки і серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!