Головна Новини Зірки персона Меган Фокс готується до тріумфального повернення на великий екран
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Фокс готується до тріумфального повернення на великий екран

Меган з'явиться в головній ролі в двох кінофільмах

22 лютого 2020, 10:15 comments3076
Поділіться публікацією:
Меган Фокс готується до тріумфального повернення на великий екран

33-річна американська актриса, зірка фільмів "Трансформери" і "Черепашки-ніндзя" Меган Фокс вирішила повернутися на великий екран і взяти участь у двох вибухових фільмах. Про це повідомляє видання Variety.

Глядачі зможуть побачити Меган в кінострічці "Аврора", де вона зіграла жінку-астронавта, що потрапила, під час експерименту, в тимчасові альтернативні лінії. Зйомки кінокартини будуть проходити в Сербії і стартують вже цієї весни. Творці проекту впевнені, що фільм стане успішним у прокаті і чималу роль в цьому зіграє знаменита актриса.

Джерело повідомляє, що другим фільмом, де Меган зіграє головну роль стане бойовик "Midnight in the Switchgrass". Компанію їй складе Брюс Вілліс, з яким актриса вже працювала разом над фільмом "Зероіль" (2019 року).

Нагадаємо, що Меган Фокс довгий час з'являлася на екранах в епізодичних ролях і майже десять років не брала участь у гучних кінопроектах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що американська молодіжна комедія "Круті дівчата" повертається на великий екран.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!