Головна Новини Зірки персона Модель Наомі Кемпбелл розсекретила особистий номер телефону
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Наомі Кемпбелл розсекретила особистий номер телефону

Модель вирішила поспілкуватися з фанатами

25 лютого 2020, 12:20 comments2110
Поділіться публікацією:
Модель Наомі Кемпбелл розсекретила особистий номер телефону

Британська супермодель Наомі Кемпбелл продовжує підкорювати світові подіуми і брати участь у рекламних кампаніях відомих брендів. За життям моделі в соціальній мережі Instagram стежать 8,5 млн підписників, яких зірка радує новими яскравими фотографіями.

Нещодавно на сторінці моделі з'явився пост, в якому вона розсекретила свій особистий номер мобільного телефону і сказала, що готова поспілкуватися. Наомі зазначила, що витратить кілька годин вільного часу, щоб відповісти на питання своїх фанатів.

На фото, яким модель доповнила повідомлення, вона позує з численними косичками і легким макіяжем. За добу пост знаменитості зібрав понад 128 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів. Шанувальники залишали їй свої особисті номера телефонів і не скупилися на компліменти.

qGAYX6WV33p6iZjQdE8rmUhI9.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що лідер групи "Thirty Seconds to Mars" Джаред Лето розсекретив свій особистий номер телефону та закликав прихильників до листування. Співак запропонував фанатам поспілкуватися, але з'ясувалося, що на дзвінки відповідав бот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!