Головна Новини Зірки персона Ірина Шейк зізналася, чому після розставання з Бредлі Купером залишається сама
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Шейк зізналася, чому після розставання з Бредлі Купером залишається сама

Популярна модель виховує спільну з Купером дочка і не поспішає заводити нових романів

26 лютого 2020, 00:44 comments2564
Поділіться публікацією:
Ірина Шейк зізналася, чому після розставання з Бредлі Купером залишається сама

З тих пір як популярна російська модель Ірина Шейк розірвала чотирирічні відносини з голлівудським актором Бредлі Купером, папараці відчайдушно намагаються засняти  її поруч з новим обранцем, але поки що все марно. Знаменитість зізналася, що залишається одна і присвячує себе дочці від Купера і своїй кар'єрі.

У рамках Тижня моди в Мілані модель представила нову лінію білизни Intimissimi, амбасадором якого є. Модель зізналася, що не шкодує про розрив з голлівудським актором.

"Дві великих людини не завжди можуть стати гарною парою. Ми були раді випробувати все те, що з нами сталося", — цитує слова Шейк видання The Sun.

На питання змучених від цікавості журналістів, чому ж модель не сходиться в нову пару, володіючи такою чудовою зовнішністю, Ірина Шейк відповіла з загадковою посмішкою: "Я знаю, чого хочу. І мені здається, це лякає деяких чоловіків".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ірина Шейк у всіх подробицях поділилася з журналом Vogue почуттями після розставання з Бредлі Купером, якого в пресі часто звинувачують у зраді дружині з американською поп-дівою Леді Гагою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!