Головна Новини Зірки персона «Істерика, сльози»: українська акторка стала жертвою грабіжників
commentss НОВИНИ Всі новини

«Істерика, сльози»: українська акторка стала жертвою грабіжників

Акторка назвала речі, які у неї вкрали

28 лютого 2020, 11:45 comments6291
Поділіться публікацією:
«Істерика, сльози»: українська акторка стала жертвою грабіжників

21-річна українська акторка, зірка фільмів "Скажене весілля", а також серіалів "З мене досить" і "Улюблені діти" Поліна Василина розповіла про жахливий інцидент. На своїй сторінці в Instagram дівчина написала, що її квартиру пограбували злодії, залишивши після себе справжній погром.

Молода актриса зазначила, що після виходу першої частини фільму "Скажене весілля", який викликав справжній фурор, вона відчула іншу сторону популярності. На адресу дівчини приходили погрози, її переслідували, а потім зламали банківські карти. Тепер зірка зізналася, що ситуація погіршилася.

Коли Поліна повернулася додому, то виявила, що двері відкриті і це почуття страху вона запам'ятає назавжди. Акторка зізналася, що відчувала спустошення і огиду, адже хтось просто взяв і забрав всі речі, які були дорогі її серцю і все, що вона заробила непосильною працею. "Істерика, сльози, поліція, численні папери і порожнеча всередині", — написала дівчина.

Зірка "Скаженого весілля" зізналися, що злодії забрали у неї прикраси, парфуми, годинники, техніку, а також диски з особистими даними. Акторка закликала шанувальників дуже серйозно поставитися до своєї безпеки і встановити на двері міцні замки і сигналізацію.

9rZiIEFYC70CEEmraPnxGDsJv.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відому українську ведучу намагалися пограбувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!