Головна Новини Зірки персона Зірка «Зачарованих» підтвердила роман з дівчиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Зачарованих» підтвердила роман з дівчиною

Актриса вже переїхала до своєї нової дівчини

29 лютого 2020, 10:50 comments1538
Поділіться публікацією:
Зірка «Зачарованих» підтвердила роман з дівчиною

Американська актриса Роуз Макгоуен, яка отримала велику популярність завдяки ролі Пейдж в молодіжному телесеріалі "Зачаровані", зізналася, що перебуває у любовних відносинах з дівчиною. Про це повідомляє видання Page Six.

Знаменитість не став заглиблюватися в подробиці свого особистого життя, лише зазначила, що її обраницю звуть Сієнна і вони тепер живуть разом. Роуз розповіла, що ці стосунки приносять їй комфорт і щастя. Але на відміну від своєї дівчини, зірка "Зачарованих" не ідентифікує себе як лесбіянку.

Роуз також розповіла про свої колишні відносини з бігендерною моделлю Рейн Дав. Актриса не стала розкривати причину їх розриву, лише зазначила, що дуже складно будувати відносини з людиною, які вважає себе одночасно і чоловіком, і жінкою.

Нагадаємо, що Макгоуен в 2013 році вийшла заміж за художника Деві Дитейла, але їх шлюб тривав лише три роки. А в березні 2019 року актриса зізналася, що пережила аборт після того, як протизаплідні таблетки дали збій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американського актора Ніколаса Кейджа підозрюють в романі з молодою азіаткою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!