Головна Новини Зірки персона Брітні Спірс знову покликали заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс знову покликали заміж

Американська співачка отримала пропозицію руки і серця від фітнес-тренера на 10 років молодше себе

1 березня 2020, 20:48 comments2456
Поділіться публікацією:
Брітні Спірс знову покликали заміж

Популярна в 2000-х американська поп-співачка Брітні Спірс стала нареченою, отримавши пропозицію від свого викладача з фітнесу Сема Асгарі. Він на 10 років молодше 38-річної знаменитості, але різниця у віці його абсолютно не бентежить.

Втім саме вікове невідповідність стало причиною для критики серед родичів і друзів Спірс, сам Асгарі у відповідь на це переконує всіх, що в їх парі панує повне взаєморозуміння.

"Весь сенс серйозних стосунків полягає в тому, щоб в кінцевому підсумку взяти на себе юридичні зобов'язання один перед одним", — переконаний новий обранець.

Сама наречена поки не дала чіткої відповіді, але не стала заперечувати, що така пропозиція бачить для себе бажаним.

Будучи у відносинах з Асгарі, Спірс дійсно перестала йти в депресії і вести себе зухвало на публіці. Журналісти, які активно стежать за життям поп-діви, спілкування з молодим тренером явно пішла їй на користь.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мати Брітні Спірс Лінн могла бути причетна до скоєння вбивства. У 1975 році Лінн Спірс не впоралася з керуванням автомобілем і смерть збила дитину — дванадцятирічного Ентоні Уінтерс, який катався на велосипеді в місті Кентвуд, в штаті Луїзіана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!