Головна Новини Зірки персона Мадонна розплакалася на концерті через сильний біль
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна розплакалася на концерті через сильний біль

Співачка давно скаржиться на «нестерпний біль»

2 березня 2020, 11:10 comments2525
Поділіться публікацією:
Мадонна розплакалася на концерті через сильний біль

61-річна співачка Мадонна продовжує гастролювати по світу в рамках свого туру "Madame X". Але проблеми зі здоров'ям серйозно заважають її виступам, тому частину концертів артистці довелося скасувати. Нещодавно в Парижі з Мадонною стався неприємний випадок, через який вона знову повинна дотримуватися постільного режиму. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Під час свого танцювального шоу "королева поп-музики" впала зі стільця і не змогла стримати сліз від болю, так як раніше отримала травму коліна, але концерт вирішила не скасовувати. Співачці допомогли піднятися на ноги артисти її балету, і шанувальники бачили, як Мадонні було важко стримати сльози.

Знаменитість зазначила, що сильно забила куприкову кістку і тепер їй кілька днів потрібно залишатися в ліжку, щоб відновити сили і з посмішкою на обличчі провести фінальний концерт, запланований на 8 березня.

wNbbIBQGZh2yAQCAkIEILC6Qw.png

Нагадаємо, що співачка Мадонна скасувала кілька концертів через "нестерпний біль".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Мадонна вибачилася перед своїми шанувальниками в Лісабоні за те, що скасувала концерт за 45 хвилин до його початку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!