Головна Новини Зірки персона Модель Даутцен Крус поділилася секретами ідеального тіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Даутцен Крус поділилася секретами ідеального тіла

Знаменитість розповіла, як підтримує тіло у формі

3 березня 2020, 17:55 comments3387
Поділіться публікацією:
Модель Даутцен Крус поділилася секретами ідеального тіла

35-річна успішна нідерландська модель Даутцен Крус не перестає дивувати своєю стрункою і підтягнутою фігурою. Знаменитість поділилася секретами ідеального тіла і розповіла, як потрібно стежити за своєю зовнішністю.

Зірка зізналася, що вранці віддає перевагу чашечці кави з коричневим цукром і вівсяним молоком. А потім поповнює свій організм корисними вітамінами: С, В12, D, кальцієм та пробіотиками. Снідати Даутцен звикла одним смузі з листя салату, зелених фруктів, овочів і ягід, які покращують обмінні процеси. А за ланчем модель любить порадувати себе тостами з авокадо і горіховим маслом. Вечеряє Крус різними "легкими" салатами з додаванням кіноа або батату, а також помідорів, огірків, цибулі, руколи, бобових та іншого. У раціоні знаменитості часто буває і паста з додаванням оливкового масла і часнику.

Модель підкреслила, що під час прийому їжі прибирає подалі всі гаджети, які відволікають від процесу і заважають їжі правильно засвоюватися.

Дівчина дотримується вегетаріанської дієти, тому основу її раціону складають рослинні продукти. Саме тому вона ніколи не стикалася з проблемою переїдання.

Крім правильного харчування, модель активно займається спортом: бігом, зарядкою, пілатесом, йогою. Дайтцен дуже любить проводити час на свіжому повітрі, тому часто пересувається на велосипеді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель Емілі Ратажковскі поділилася секретами стрункої фігури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!