Екс-учасниця "ВІА Гри" розповіла про пластичні операції

Співачка зізналася, чи робила коли-небудь пластику

37-річна популярна українська співачка, екс-солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська відверто зізналася, чи вдавалася коли-небудь до послуг пластичних хірургів. Про це зірка розповіла у програмі "Слава +" на YouTube.

Багато шанувальників підозрюють співачку у пластиці, адже Надія завжди виглядає розкішно, незважаючи на те, що народила трьох дітей. Але артистка запевняє, що ніколи не лягала під ніж пластичного хірурга, і в цілому негативно ставиться до подібних процедур.

Екс-учасниця "ВІА Гри" зізналася, що іноді важко переконати людей у тому, що її тіло і зовнішність - результат посиленої роботи над собою, а не операцій і уколів краси. Надя розповіла, що почала розвиватися рано, про що свідчать її фотографії з юності, які можна подивитися в інтернеті.

Українська співачка вважає, що багато дівчат в гонитві за ідеальною красою втрачають свою індивідуальність і стають схожими один на одного. Надія вважає, що ідеальна зовнішність не допомагає стати щасливою, це можливо завдяки взаємній любові та багатому внутрішнього світу.

про пластичні операції.