Головна Новини Зірки персона Екс-учасниця «ВІА Гри» розповіла про пластичні операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасниця «ВІА Гри» розповіла про пластичні операції

Співачка зізналася, чи робила коли-небудь пластику

4 березня 2020, 13:35 comments2261
Поділіться публікацією:








Екс-учасниця «ВІА Гри» розповіла про пластичні операції

37-річна популярна українська співачка, екс-солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська відверто зізналася, чи вдавалася коли-небудь до послуг пластичних хірургів. Про це зірка розповіла у програмі "Слава +" на YouTube.

Багато шанувальників підозрюють співачку у пластиці, адже Надія завжди виглядає розкішно, незважаючи на те, що народила трьох дітей. Але артистка запевняє, що ніколи не лягала під ніж пластичного хірурга, і в цілому негативно ставиться до подібних процедур.

Екс-учасниця "ВІА Гри" зізналася, що іноді важко переконати людей у тому, що її тіло і зовнішність — результат посиленої роботи над собою, а не операцій і уколів краси. Надя розповіла, що почала розвиватися рано, про що свідчать її фотографії з юності, які можна подивитися в інтернеті.

Українська співачка вважає, що багато дівчат в гонитві за ідеальною красою втрачають свою індивідуальність і стають схожими один на одного. Надія вважає, що ідеальна зовнішність не допомагає стати щасливою, це можливо завдяки взаємній любові та багатому внутрішнього світу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що співачка Аліна Гросу відверто розповіла про пластичні операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!