Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес зізналася, чому не поспішає заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес зізналася, чому не поспішає заміж

Лопес побралася в березні минулого року

4 березня 2020, 16:00 comments2219
Поділіться публікацією:
Дженніфер Лопес зізналася, чому не поспішає заміж

Весілля американської зірки Дженніфер Лопес і її коханого Алекса Родрігеса з нетерпінням чекають як прихильники, так і преса. Але нещодавно актриса зізналася, що не поспішає в четвертий раз йти під вінець. Про це повідомляє видання New York Daily News.

Зірка фільму "Шахрайки" розповіла, що у неї за плечима три невдалих шлюби і незважаючи на те, що її відносини з Родрігесом відрізняються від усіх, які були, вона не хоче поспішати. Після того, як Дженніфер отримала від коханого обручку, вона не хотіла піддаватися думкам про швидке одруження, як робила це раніше.

"Якщо ми збираємося залишитися разом на все життя, навіщо нам поспішати з одруженням?", — так співачка сказала своєму обранцеві, який повністю поділяє її погляди на майбутнє.

Лопес підкреслила, що хоче створити з Родрігесом справжню і повноцінну сім'ю, якої у неї ніколи не було. Актриса зізналася, що її коханий дуже підтримує її і не заважає розвиватися, і кожен раз тримає своє слово.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що весілля Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса відбудеться цього літа, а на торжество молодята планують витратити близько 3 млн доларів. У мережі його вже називають "весіллям року".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!