Сімейство Бекхемів влаштує вечірку за 100 тисяч фунтів

Бекхеми виховують чотирьох дітей

Колишній професійний футболіст Девід Бекхем і його дружина Вікторія планують на вихідних влаштувати гучну вечірку, на яку запросили багато світових знаменитостей. Про це повідомляє видання Popcornnews.

Сімейство Бекхемів хоче відсвяткувати день народження свого старшого сина Брукліна, якому сьогодні, 4 березня, виповнюється 21 рік. Захід буде проходити в маєтку знаменитостей і на ньому будуть присутні відомі гості, серед яких модель Кара Делевінь, кінорежисер Гай Річі зі своєю дружиною, співак Елтон Джон та інші. На святкування дня народження сина зіркове сімейство витратить 100 тися фунтів стерлінгів (більше 3 млн гривень).

Відомо, що 21-річний син Бекхемів працює фотографом, а нещодавно спробував свої сили в якості кліпмейкера і режисера, а про його роботу написало безліч відомих видань.

На вечірці також буде присутня кохана хлопця Нікола Пельтц, яку Бруклін називає "коханням всього життя". Пара не соромиться демонструвати свої почуття на камеру і ділиться спільними знімками в соціальній мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Вікторія Бекхем прикрасила обкладинку нового випуску Vogue.