Головна Новини Зірки персона Бред Пітт вплинув на важливе рішення Дженніфер Еністон, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт вплинув на важливе рішення Дженніфер Еністон, – ЗМІ

Пітт і Еністон потихеньку налагоджують контакт

5 березня 2020, 15:20 comments3905
Поділіться публікацією:
Бред Пітт вплинув на важливе рішення Дженніфер Еністон, – ЗМІ

Зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон і її колишній чоловік Бред Пітт відновили спілкування після болісного розлучення і це викликало великий ажіотаж у пресі. Мільйони шанувальників сподіваються, що зірки знову зійдуться, але ці чутки актори не підтверджують. Нещодавно стало відомо, що Пітт підштовхнув Еністон знятися в продовженні культових "Друзів". Про це повідомляє видання Mirror.

Минулого місяця стало відомо, що актори з серіалу "Друзі" знову зберуться разом для зйомок нового часового спецвипуску. Довгий час продовження улюбленого серіалу було під питанням, тому що актори і студія не могли знайти порозуміння у багатьох деталях. Але тепер шанувальники радіють, адже компроміс був досягнутий і продовженню "Друзів" бути.

Інсайдер повідомляє, що Еністон сумнівалася на рахунок участі в зйомках, але прийняти це важливе рішення їй допоміг колишній чоловік. Саме Пітт сказав, що шанувальники високо оцінять спецвипуск "Друзів" і що ситком досі цікавий світовій публіці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що помирити Еністон і Пітта допомогла подруга актриси і її колега по серіалу "Друзі" Кортні Кокс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!