Головна Новини Зірки персона Українська ведуча поділилася методами, як побороти стрес
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська ведуча поділилася методами, як побороти стрес

Ці методи допоможуть не піддаватися хаосу навколо

5 березня 2020, 16:10 comments1637
Поділіться публікацією:
Українська ведуча поділилася методами, як побороти стрес

40-річна українська ведуча і актриса Маша Єфросиніна розповіла підписникам в Instagram кілька секретів, які допомагають відволіктися від повсякденної суєти, стресів і поганих новин.

Знаменитість зізналася, що зберігати спокій і внутрішню гармонію їй допомагають прогулянки на свіжому повітрі. Тому вони з чоловіком щовечора гуляють по кілька кілометрів. Це не тільки корисно для здоров'я, але і для живого спілкування, без мобільного телефону.

Єфросиніна зізналася, що намагається не читати поганих новин, особливо на тлі паніки навколо коронавіруса, тому "замутувала" новинні телеграм-канали. Також телеведуча повністю виключила алкоголь, тому що він наганяє депресію і шкодить організму.

Зірка українського шоу-бізнесу розповіла, що у них в сім'ї діє правило, яке забороняє дивитися кінофільми про вбивства та інше. Розслабитися і відволіктися допомагають хороші комедії або мультфільми.

Також ведуча зазначила, що потрібно стежити за своїм здоров'ям — це найкраща страховка від усіх хвороб, тому потрібно систематично займатися спортом. Побороти стрес і відпочити допоможе також хороший сон, тому Єфросиніна лягає спати не пізніше 11 вечора, відмовляючись від перегляду серіалу на ніч.

PO4biammQh_Q_TemHerj5MDVH.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Маша Єфросиніна переживала за здоров'я доньки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!