Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес дала нареченому поносити свою сукню
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес дала нареченому поносити свою сукню

Лопес і її бойфренд взяли участь в інтернет-челленджері

10 березня 2020, 15:00 comments2041
Поділіться публікацією:
Дженніфер Лопес дала нареченому поносити свою сукню

50-річна красуня Дженніфер Лопес і її майбутній чоловік Алекс Родрігес ще раз довели, що мають гарне почуттям гумору і не бояться бути смішними. Зіркова пара взяла участь у популярному челленджері, де помінялася місцями один з одним.

Актриса опублікувала в TikTok відео, на якому танцює перед дзеркалом у відвертій сукні білого кольору з відкритою спиною, а її бойфренд стоїть у чорному костюмі, білій сорочці і окулярах з незворушним виразом обличчя і знімає танець зірки на телефон. А через секунду знаменитості міняються місцями і нарядами. Родриген в білій сукні своєї нареченої намагається повторити рухи Лопес, а вона знімає все це на мобільний телефон.

У мережі активно обговорюють таку витівку знаменитої пари. Всього за добу це відео подивилися більше одного мільйона чоловік. Інші користувачі TikTok підхоплюють естафету і активно знімають подібні відео.

FP2OhKfSkZItonCXvvq-KKkEd.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка фільму "Шахрайки" Дженніфер Лопес розповіла, чому не поспішає під вінець з Алексом Родрігесом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!