Вікторія Бекхем назвала свої секрети краси і здоров'я

У Вікторії є кілька секретів краси

45-річна співачка, багатодітна мама і модний дизайнер Вікторія Бекхем надихає своїм прикладом багатьох жінок. Знаменитість завжди виглядає розкішно, тому що дотримується певного зводу законів здорового життя. Вікторія з радістю ділиться з шанувальниками своїми секретами і закликає любити себе.

Корисні жири щодня

Знаменитість зізналася, що щодня вживає корисні жири, які містяться в авокадо, горіхах, насінні та лососі. Раціон, насичений продуктами з Омега-3 жирними кислотами, може зменшити ризик серцевих захворювання, розвитку слабоумства, появі ознак депресії і артриту.

Не забувайте про догляд за шкірою

Вікторія виглядає як мінімум на десять років молодше, ніж вказують дані в її паспорті. Зірка ретельно доглядає за собою, не забуває про сонцезахисний крем, коли виходить на вулицю, п'є багато води, а також очищає і зволожує шкіру, щоб вона залишалася здоровою і гладкою.

Любіть себе

За спиною Бекхем серйозний тил — турботливий чоловік і чотири дитини, які готові простягнути їй руку допомоги або підставити плече у важкі часи, але дизайнер радить в першу чергу покладатися на свої сили і ні в якому разі не карати себе за невдачі. "Ви повинні вселяти в себе сили йти далі, а не чекати слів підтримки від оточуючих. Дуже приємно почути комплімент від чоловіка, дітей або іншої жінки, але ви також повинні докласти руку до свого хорошого настрою", — радить Вікторія.

Ранкові тренування

Дизайнер відноситься до числа успішних людей, які завжди знайдуть час для ранкового тренування. "Звичайно, я встаю о шостій годині ранку, роблю вправи, буджу дітей, збираю їх, готую сніданок для сім'ї і знову виконую вправи перед тим, як відправитися в офіс, — заявляє Бекхем. — Завдяки фізичній активності я даю своєму тілу достатню кількість "палива" на весь день".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем розкрила секрет свого 20-річного шлюбу з Девідом.